Her finder du et udsnit af mine referencer når det gælder arbejdet med webudvikling, WordPress og SEO.


Reference - Tom Jensen

Reference - Vesterskov Bogforing

Reference - Michael S. Nielsen

Lampefeber A/S

Jeg arbejdede løbende for Lampefeber A/S i perioden 2000-2001. Lampefeber A/S bestod dels af en lille fysisk detailbutik, samt grossist-showroom i Latinerkvarteret i Aarhus.

Jeg lavede løbende nye designs i perioden til – udover at stå for opdateringer, at lave animerede Flash-introer og produktdemoer, samt præsentationsfoldere og CD-er. Senerehen programmerede jeg også et lille CMS-system i PHP og MySQL så ejerne selv kunne opdatere tekster uden min hjælp.

Jeg foreslog at ændre målgruppen for hjemmesiden, da den oprindeligt kun var rettet mod en lille fysisk lampebutik i hjertet af Aarhus. I samarbejde med ejeren, ændrede vi målgruppen for hjemmesiden fra at indtage en rolle som en lille lokal detailbutik til at være grossist-hjemmeside som repræsentant for alle detailbutikker rundt omkring i det danske land. Det førte til en mere bred og effektiv markedsføring, som igen førte til flere detailforhandlere og i sidste ende slutkunder. Lampefeber A/S blev kort efter (2002) kåret til Gazellevirksomhed af Børsen.