Jeg har fået en del henvendelser omkring mit flotte logo design.

Hvis du står og mangler en rigtigt dygtig logo designer, grafisk designer eller fotograf, er Gert Street virkeligt værd at kigge på. Han har lavet logoet til StreetPatrol.com som jeg mildest talt er meget stolt af.

Hvis du ønsker kontakt med ham, så skriv til mig og jeg sender hans emailadresse.

Hvis du leder efter et firmalogo, vil du helt sikkert støde ind i grafikere der mener at det er alfa og omega at du får logoet i vektorformat.

Dette er jeg ikke nødvendigvis enig i. Det kommer jo netop an på hvad behovet er. Hvis behovet er at det hele er baseret på en hjemmeside er der intet til hinder for at få et pænt logo uden den er vektorbaseret og leveret i det ene og det andet format for at være “fremtidssikret”. Jeg har selv arbejdet med større virksomheder som ikke havde det, hvor jeg selv hurtigt fik lavet en rentegning af det.

Er er tale om ambitioner der går udover en hjemmeside kan det selvfølgelig være en kæmpe fordel at det hele er lavet i vektorgrafik og gennemtænkt i forhold til en visuel identitet. Jeg ville dog aldrig gå efter en grafiker, der prædiker film-format fremfor visuel identitet. Grafikere der kan kopiere og er billige er lette at finde. Grafikere der kan lave noget fikst, hænger ikke på træerne. Jeg har selv arbejdet for store virksomheder, der fik deres grafik leveret fra dyre konsultenvirksomheder i ret alternative formater, hvor jeg måtte rentegne det.

Så glem den med fil-formatet.