Vinduespudser bruger nu Google Street Map til tilbudsgivning på vinduespolering

Fremkomsten af Google Maps og deres Street View funktion har givet anledning til mange historier, da Google har været rundt omkring på planeten for at tage billeder af gader og stræder – med dertilhørende frivilligt såvel som ufrivilligt forevigede og offentliggjorte mennesker.

Google har i deres ambitiøse projekt selvfølgelig sløret ansigter og tilbudt folk der henvender sig, at få slettet billeder, hvis nogen skulle være “skudt” og ikke ønsker dette. Der har selvfølgelig spredt sig virale historier på nettet og de sociale medier med sjove historier om billeder fra Google Street View.

For mange af os har muligheden været en lille chance for at kigge tilbage på steder, hvor vi måske har boet for længe siden og ikke har set i årevis. Så er det sjovt at få set et glimt af sit “gamle hjem” igen.

Vinduespolerings-firmaer har nogengange den udfordring at de er nødt til at køre ud til kunden for at få overblik over en potentiel kundes vinduer for at kunne afgive et tilbud. Dette er der dog nogle friske vinduespudsere på Sjælland, der har fundet en løsning på via Google Street View. Da Google har lavet så omfattende fotografering af de danske hjem, samt lagt dem til adgang for offentligheden, er det nogengange muligt for vinduespudseren at at afgive tilbud på vinduespolering  direkte fra sin computer, ved at indtaste kundens adresse.

Du kan læse mere hos vinduespudser – CLPolering.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *