Valg af revisor og regnskabsprogram

Jeg står og skal vælge regnskabsprogram. Skulle helt sikkert have gjort det fra starten, men var nødt til at hasteopstarte firmaet, og fik travlt med kunder.

Har så tilmeldt mig en gratis 14 dages prøvetid hos E-conomic og 2 måneders gratis prøvetid hos Dynaccount. Min sammenligning vil være aldeles tynd på nuværende tidspunkt, da jeg bestemt ikke har haft tid til at fordybe mig og skabe mig erfaringer med dem.

Tilføjelse, som lige er rent guld til min spareblog Sparefeber.dk. Der var 14 dages gratis prøvetid på E-conomic.dk, men nåede desværre ikke at afprøve det.

Alternativt få en dygtig bogholder med forstand på E-conomic til at hjælpe en med at starte op. Noget jeg helt sikkert ville vælge uanset, for at undgå at snyde sig selv i Skat og Moms, sat at få det gjort ordentligt, så der er økonomisk overblik.

Dynaccount tilbyder gratis prøvetid ved at du trykker på “Prøv gratis” og indtaster din e-mail-adresse. Grunden til jeg fandt frem til den, er at jeg var til iværksættermøder, hvor ejeren af denne deltog. Han virker som en meget reel og tillidsvækkende person, og det er bestemt en faktor for mig, både ved valg af både bogholder og økonomisystem. Der er virkeligt tænkt på brugervenlighed for ikke-bogholdere og ikke-revisorer. Det er dog et nyere system end E-conomic, og der er E-conomic mere modent og med flere muligheder.

En vej til valg af regnskabsprogram kan også gå igennem valg af revisor. Hvis du i forvejen har fundet et godt og troværdigt revisor-firma, så har de sikkert et kvalificeret bud på hvad der passer bedst til dig og dit firma.

Der er findes eksempelvis Vesterskov Bogføring, som har afdeling her i Aalborg, samt Hadsten og Vejle. De fremhæver E-conomic og Navision. Sidstnævnte ser ikke ud til at være relevant, hvis du har planer om at starte webshop op. Men spørg hellere din revisor. For at finde et revisorfirma i dit område, kan du evt benytte Ageras.dk, som er en service beregnet til samme.

Opdatering: Der er nu også kommet et nyt gratis online regnskabsprogram, der hedder Dinero, som helt sikkert er værd at tage et kig på. Mit indtryk er at det primært er rettet mod at gøre regnskab så let som muligt og dette især konsulenter. Der er vist ingen webshopintegration i skrivende stund- så det er altså ikke til webshopejere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *